Wetterstate Langweer

Een hypotheek van de Rabobank, meer dan alleen geld.

Droom jij van een nieuw appartement in Langweer?
Regel je hypotheek via de Rabobank. Wij zijn er voor starters, zzp'ers, voor jong en oud, voor aankoop of verbouw en natuurlijk voor een duurzame hypotheek. Wil je een persoonlijk advies voor jouw situatie? Maak een afspraak met één van onze financieel adviseurs.

De voordelen van een hypotheek bij Rabobank
Een hypotheek van de Rabobank kent veel voordelen en biedt flexibiliteit. Heb je de hypotheekofferte getekend? Bij ons is een offerte voor een hypotheek met Plusvoorwaarden maar liefst 12 maanden geldig. Voor de Basisvoorwaarden is dat 6 maanden. Met onze hypotheek ben je ook zeker van de rente uit je hypotheekofferte. Zo heb je voldoende tijd om je bezig te houden met de leukere zaken rond het kopen van een huis. Daarnaast krijg je korting op je hypotheekrente als je een betaalrekening bij ons hebt. Wil je meer weten over de voordelen van een hypotheek bij Rabobank? Kijk dan op onze website.

Persoonlijk advies van onze adviseurs
Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Neem contact op met één van onze adviseurs. Op dit moment heeft een gesprek via telefoon of videochat onze voorkeur. Liever een afspraak op locatie? Dat is mogelijk, wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Nieuwbouwwoning en hypotheek. Hoe zit dat? Rabobank

FINANCIERINGSCHECK

Vul deze financieringscheck samen met je financieel adviseur in, als bewijs dat je de woning van je voorkeur kunt financieren.

Nu de prijsranges bekend zijn is het handig om alvast uit te zoeken of en hoe je deze woning kunt financieren. Om dat een beetje gemakkelijker te maken hebben we een financieringscheck toegevoegd aan de website. Deze kun je samen met je financieel adviseur invullen. Zo heb je gelijk bij de start verkoop inzichtelijk wat er allemaal mogelijk is. Inschrijvingen die een financieringscheck toevoegen zullen dan ook voorrang krijgen bij de toewijzingsprocedure.

Download het formulier